English

Om toegang te krijgen tot ‘Mijn dossier’ is het noodzakelijk om je te registreren of in te loggen. In ‘Mijn dossier’  is het mogelijk de eigen gegevens in te zien, te bewerken en een aanvraag in te dienen.

Iemand die een aanvraag heeft gedaan kan hier zijn persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Wat is loopbaanadvies?

Loopbaanadvies

Danser zijn is een fantastisch beroep. Tegelijkertijd is het ook een kwetsbaar vak. Een blessure is zo opgelopen, de concurrentie bij audities is moordend, roosters zijn zwaar en de duur van een loopbaan is kort. Een veeleisende carrière, die vaak eerder dan verwacht tot een einde komt. En wat dan? Tijdens de loopbaan nadenken over wat erna te doen, is vaak moeilijk verenigbaar met de concentratie die het beroep vereist.
De loopbaanadviseur biedt hulp bij loopbaanvragen. Middels een aantal gesprekken en gestructureerde oefeningen worden de mogelijkheden van de danser en de nog niet ontdekte talenten in kaart gebracht. Vergeet niet: het kiezen van een nieuwe carrière kost tijd! Het is niet zoals het woord keuze suggereert een eenmalige daad.

Ook zij, die in hun loopbaan een dood punt hebben bereikt, kunnen een beroep doen op de loopbaanadviseur om over hun mogelijkheden te spreken.

Voor wie?

Dansers kwaliteiten

Zoek

 

Volgende stap

Interviews met ex-dansers die zich middenin hun omscholingstraject bevinden of hun ervaringen delen na afloop.

>>

 

Getuigenis>>

 

Facebook