English

Om toegang te krijgen tot ‘Mijn dossier’ is het noodzakelijk om je te registreren of in te loggen. In ‘Mijn dossier’  is het mogelijk de eigen gegevens in te zien, te bewerken en een aanvraag in te dienen.

Iemand die een aanvraag heeft gedaan kan hier zijn persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Artikel in NRC Next over de Omscholingsregeling

Op 18 november organiseerde Omscholing Dansers Nederland een voorlichtings/discussiemiddag over de vernieuwde omscholingsregeling. Deze vond plaats in het Korzo theater in Den Haag. Een aantal prominente gasten w.o. de voorzitter van de Sociaal Economische Raad, mevrouw Mariëtte Hamer en de staatssecretaris van Sociale Zaken en dansliefhebber mevrouw Jetta Klijnsma lieten hun licht schijnen over omscholing in het algemeen, in de danssector en de voorbeeldfunctie die de Omscholingsregeling ook voor andere sectoren heeft. Gretha Pama van NRC Next sprak o.m. met Paul Bronkhorst en een drietal omgeschoolde dansers. Op 2 december verscheen het artikel In NRC Next en hier kun je het lezen.

Foto: Robert Benschop


Terug

Zoek

 

 

Vrienden

Word vriend van ODN en steun ons dansers te ondersteunen in hun toekomstige carriere!

>>

 

Volgende stap

Interviews met ex-dansers die zich middenin hun omscholingstraject bevinden of hun ervaringen delen na afloop.

>>

 

Getuigenis

"Dankzij de omscholingsregeling krijg ik de kans om zonder zorgen opnieuw te beginnen, ik kan studeren en mij ontwikkelen binnen een nieuw ambacht waarin beeld en beweging nog steeds een centrale plaats innemen." (Leo van Emden)

>>

 

Facebook