English

Om toegang te krijgen tot ‘Mijn dossier’ is het noodzakelijk om je te registreren of in te loggen. In ‘Mijn dossier’  is het mogelijk de eigen gegevens in te zien, te bewerken en een aanvraag in te dienen.

Iemand die een aanvraag heeft gedaan kan hier zijn persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Gezocht: dansers met ideeën

De afgelopen dertig jaar heeft al een groot aantal dansers gebruik gemaakt van de omscholingsregeling. Onder hen vanzelfsprekend ook dansers die op projectbasis werken, maar hun aantal is ondervertegenwoordigd. De Omscholingsregeling wil ook deze dansers van dienst zijn.
Niet iedereen weet echter de weg naar de omscholingsregeling te vinden of te laat…
Vaak horen we dat de eisen van de omscholingsregeling voor ad hoc dansers te zwaar zouden zijn, in de praktijk valt dit echter mee. We kennen genoeg voorbeelden van dansers, die in heel veel verschillende projecten gewerkt hebben en aan het einde van hun loopbaan dankbaar gebruik hebben kunnen maken van de regeling.
Wel willen we graag van dansers zelf horen hoe volgens hen een goede omscholingsregeling eruit ziet. Welke specifieke behoeften zijn er en hoe kunnen we daaraan tegemoet komen? Wat zijn de ervaringen van dansers die wel deelnemen of hebben deelgenomen?
Werk jij bij meerdere werkgevers en/of opdrachtgevers? Dan zijn wij benieuwd naar jouw mening!

In een aantal kleine bijeenkomsten horen wij graag jouw ideeën over hoe jij over jouw toekomst denkt, de omscholingsregeling en waarom deze juist wel of niet interessant voor je kan zijn.

Wil je jouw ideeën met ons delen, meld je dan aan voor een van de bijeenkomsten.
De eerst volgende bijeenkomst is op 3 oktober van 15:30 tot 17:00 in Korzo, Den Haag
Datum voor een bijeenkomst in Rotterdam volgt nog.


Terug

Zoek

 

 

Vrienden

Word vriend van ODN en steun ons dansers te ondersteunen in hun toekomstige carriere!

>>

 

Volgende stap

Interviews met ex-dansers die zich middenin hun omscholingstraject bevinden of hun ervaringen delen na afloop.

>>

 

Getuigenis

"Dankzij de omscholingsregeling krijg ik de kans om zonder zorgen opnieuw te beginnen, ik kan studeren en mij ontwikkelen binnen een nieuw ambacht waarin beeld en beweging nog steeds een centrale plaats innemen." (Leo van Emden)

>>

 

Facebook