English

Om toegang te krijgen tot ‘Mijn dossier’ is het noodzakelijk om je te registreren of in te loggen. In ‘Mijn dossier’  is het mogelijk de eigen gegevens in te zien, te bewerken en een aanvraag in te dienen.

Iemand die een aanvraag heeft gedaan kan hier zijn persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

LEAP Together: Career and Life Transitions in Dance and Sport

Op 11 en 12 november 2016 vindt in Toronto, Canada de LEAP conferentie plaats. LEAP staat voor Leading Edge After Performance en brengt de dans - en sportwereld samen. LEAP stelt specifieke kwesties aan de orde die dansers en topsporters gemeen hebben, waaronder dat zij van carrière moeten veranderen.
   
Paul Bronkhorst, uitvoerend directeur ODN en voorzitter van de Internationale Organisatie voor Transitie van Professionele Dansers, is als spreker uitgenodigd voor deze bijeenkomst. De conferentie is een samenwerking tussen het Dancer Transition Resource Centre, de Canadese Omscholingsregeling, en the Canadian Sports Institute. In deze baanbrekende internationale conferentie staat de carrièreswitch en daarmee ook de verandering in het leven van dansers en topatleten centraal. Tijdens de bijeenkomst komen diverse belanghebbenden en specialisten bij elkaar om kennis te delen. Dansers en topsporters vertellen over hun persoonlijke ervaringen. Onderzoekers en psychologen delen kennis over de impact van het veranderen van loopbaan en hoe een dergelijk veranderingsproces positief kan verlopen. Vertegenwoordigers van verschillende transitie programma’s wereldwijd gaan met elkaar in gesprek. De impact, relevantie en de uitdagingen van de programma’s worden aan de kaak gesteld. Paul Bronkhorst vertegenwoordigt Omscholing Dansers Nederland. De regeling die al 30 jaar een voortrekkersrol vervult in de ontwikkeling van transitieprogramma’s voor dansers wereldwijd.
  
Kijk op de website van de LEAP conferentie voor meer informatie en inschrijving
Lees hier meer over de internationale organisatie voor transitie van professionele dansers
Wil je weten wat de omscholingsregeling voor jou kan betekenen, maak dan een vrijblijvende afspraak door een mail te sturen


Terug

Zoek

 

 

Vrienden

Word vriend van ODN en steun ons dansers te ondersteunen in hun toekomstige carriere!

>>

 

Volgende stap

Interviews met ex-dansers die zich middenin hun omscholingstraject bevinden of hun ervaringen delen na afloop.

>>

 

Getuigenis

"Dankzij de omscholingsregeling krijg ik de kans om zonder zorgen opnieuw te beginnen, ik kan studeren en mij ontwikkelen binnen een nieuw ambacht waarin beeld en beweging nog steeds een centrale plaats innemen." (Leo van Emden)

>>

 

Facebook