English

Om toegang te krijgen tot ‘Mijn dossier’ is het noodzakelijk om je te registreren of in te loggen. In ‘Mijn dossier’  is het mogelijk de eigen gegevens in te zien, te bewerken en een aanvraag in te dienen.

Iemand die een aanvraag heeft gedaan kan hier zijn persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Programma 18 november

In 2016 bestaat de omscholingsregeling dertig jaar. Sinds de oprichting in 1986 maakten meer dan driehonderdvijftig dansers gebruik van de regeling om een overstap naar een tweede carrière te maken. Inmiddels zijn er in vrijwel alle beroepsrichtingen, ex-dansers werkzaam. Hoe belangrijk de Omscholingsregeling is, blijkt uit de talloze dankbare reacties van dansers die met steun van de regeling een overstap maakten naar een nieuw beroep. Dat niet alleen: de Omscholingsregeling dansers wordt regelmatig geroemd als het toonbeeld van duurzame inzetbaarheid.

Per 1 oktober 2015 is de Omscholingsregeling duurzaam vernieuwd en daarmee klaar voor de toekomst. In een middagvullend programma komen kenners aan het woord die hun visie op omscholing delen met dansers, gezelschappen en andere geïnteresseerden. Voorlichting en discussie over de nieuwe Omscholingsregeling staat centraal.


Het programma is gedeeltelijk in het Engels.

Here we live and now – nieuw werk van vier Haagse makers
Bezoekers van de middag kunnen voor het gereduceerde tarief van €10,- naar het dansprogramma Here we live and now van Korzo en Nederlands Dans Theater. Vier Haagse choreografen tonen nieuw werk in een afwisselend programma. Wubkje Kuindersma, Rutkay Özpinar, Jianhui Wang en Miguel Oliveira heten u welkom. Aanvang 19.30 uur.

Reserveren
Iedereen is van harte welkom. Deelname aan de middag is gratis, maar aanmelding is nodig. Vermeld duidelijk je naam en/of organisatie en of je gebruik maakt van het aanbod om tegen een tarief van €10 de voorstelling Here we live and now bij te wonen. Werkt de link niet, stuur dan een mail naar info@omscholingdansers.nl.

Deelnemers
Anna Seidl, ex-danseres het Nationale Ballet, promoveerde in de Duitse Taal en Letterkunde, is universitair docent aan de Universiteit van Amsterdam
Aukje Bolle, ex-danseres, is directeur van Korzo
Ben Holder, ex-danser Introdans, studeerde aan de Miami Ad School, is senior creative bij een reclamebureau
Brandon O’Dell, ex-danser Dance Works Rotterdam, Scapino Ballet Rotterdam, studeerde MBA in Cambridge, Director of Public Affairs bij het Amsterdam Institute for Global Health and Development
Carolina Mancuso, ex-danseres Nederlands Dans Theater, studeert kostuumontwerp
David Essing, freelance danser, studeert voor Yoga docent
Henriëtte Post, is directeur van het Fonds Podiumkunsten
Janine Dijkmeijer, ex-danseres o.m. Dansgroep Krisztina de Châtel, is zakelijk directeur Nederlands Dans Theater
Jetta Klijnsma, ex-wethouder Gemeente Den Haag, is staatssecretaris Sociale Zaken
Lieke van Campen
is loopbaanadviseur van Omscholing Dansers Nederland
Mariëtte Hamer is voorzitter van de Sociaal Economische Raad
Mirjam de Rijk is journaliste, was partijvoorzitter Groen Links, directeur Stichting Natuur en Milieu en wethouder in de Gemeente Utrecht
Paul Bronkhorst is directeur van Omscholing Dansers Nederland
Sander Bersee is directeur Erfgoed & Kunsten van het Ministerie van OCW


Terug

Zoek

 

 

Vrienden

Word vriend van ODN en steun ons dansers te ondersteunen in hun toekomstige carriere!

>>

 

Volgende stap

Interviews met ex-dansers die zich middenin hun omscholingstraject bevinden of hun ervaringen delen na afloop.

>>

 

Getuigenis

>>

 

Facebook