English

Om toegang te krijgen tot ‘Mijn dossier’ is het noodzakelijk om je te registreren of in te loggen. In ‘Mijn dossier’  is het mogelijk de eigen gegevens in te zien, te bewerken en een aanvraag in te dienen.

Iemand die een aanvraag heeft gedaan kan hier zijn persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Samenwerking ODN en SFPK

Omscholing Dansers Nederland (ODN) en het Sociaal Fonds Podiumkunsten (SFPK) gaan nauwer samenwerken voor een gezondere en duurzamere arbeidsmarkt in de podiumkunsten. Er werd al gewerkt vanuit een gezamenlijk kantoor, maar vanaf 1 april 2020 is er nu nog maar één uitvoerende organisatie die alle aanvragen, begeleiding en toekenningen afhandelt.

Aan de dienstverlening van beide fondsen verandert er niets. Dansers kunnen terecht bij de Omscholingsregeling voor loopbaanadvies en financiële steun. Werkenden in de podiumkunsten kunnen hun aanvragen voor studiekostenvergoedingen indienen bij het SFPK. De voordelen zijn dat er efficiënter kan worden gewerkt en dat er één loket is voor scholing en loopbaanontwikkeling in de podiumkunsten.

Juist nu blijkt hoe belangrijk het is dat podiumkunstenaars de regie over hun loopbaan moeten kunnen voeren. Als gevolg van de Coronacrisis zijn repetities, voorstellingen en concerten afgelast. Zo’n noodgedwongen pauze stemt ook vaak tot nadenken en reflectie. Voor iedereen die in deze periode bijscholing of omscholing overweegt, blijft het kantoor van SFPK en ODN daarom, zij het digitaal, gewoon open. We zijn bereikbaar via info@omscholingdansers.nl en post@sfpk.nl


Terug

Zoek

 

 

Vrienden

Word vriend van ODN en steun ons dansers te ondersteunen in hun toekomstige carriere!

>>

 

Volgende stap

Interviews met ex-dansers die zich middenin hun omscholingstraject bevinden of hun ervaringen delen na afloop.

>>

 

Getuigenis

>>

 

Facebook