English

Om toegang te krijgen tot ‘Mijn dossier’ is het noodzakelijk om je te registreren of in te loggen. In ‘Mijn dossier’  is het mogelijk de eigen gegevens in te zien, te bewerken en een aanvraag in te dienen.

Iemand die een aanvraag heeft gedaan kan hier zijn persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Werkconferentie Arbeidsmarktagenda

Je hebt wellicht al vaker over de Arbeidsmarktagenda en/of de Fair Practice Code gehoord, maar hoe zit het nou concreet? Of ben je in je eigen organisatie volop bezig met stappen maken, maar ben je benieuwd of anderen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij? En misschien was je bij het Paradisodebat en wil je graag zien wat er intussen is gebeurd?

Allemaal goede redenen om op maandag 21 januari naar de Werkconferentie Arbeidsmarktagenda te komen in Tivoli|Vredenburg, Utrecht. We geven je een update waar we staan met de Arbeidsmarktagenda en laten mensen van binnen en buiten reflecteren op de beweging die onze sector maakt. We gaan zeker niet alleen praten, maar ook doen. Minister van Engelshoven zal aanwezig zijn bij de conferentie.

Wat
In 2016 kreeg Kunsten '92 van minister Bussemaker de opdracht om een Arbeidsmarktagenda voor de culturele en creatieve sector op te stellen, op basis van het advies Passie gewaardeerd: Versterking van de arbeidsmarkt in de culturele en creatieve sector (2017) van de Sociaal Economische Raad (SER) en de Raad voor Cultuur. Op 14 november 2017 presenteerde de cultuursector deze Arbeidsmarktagenda 2017 – 2023 aan de toen kersverse minister van Engelshoven. In de agenda staan 21 agendapunten, waarbij voor elk punt een 'aanjager' is aangewezen om de uitvoering ter hand te nemen.

Programma
Ontvangst door dagvoorzitter Ruben Maes
Openingsfilm van Yuri Veerman en Bob Mayata
Tafelgesprekken met de 'aanjagers' van de agendapunten (deelsessies, kijk hier voor alle filmpjes)
Plenaire sessie
* Spreker: Derk Loorbach over de samenleving in verandering (Loorbach is directeur van Studio DRIFT en hoogleraar sociaaleconomische transities aan de faculteit Sociale Wetenschappen | Erasmus Universiteit Rotterdam)

Panel 1: Perspectief op de veranderende arbeidsmarkt: de blik van buiten
Deelnemers: Mei Li Vos (Oprichter en bestuurder AVV), Henriëtte Prast (hoogleraar persoonlijke financiële planning aan de Universiteit van Tilburg)

Panel 2: Wat gebeurt er daadwerkelijk op de vloer: de blik van binnen
Deelnemers: Marene Elgershuizen (Platform voor Freelance Musici), Andreas Fleischmann (Theater de Meervaart), Kevin de Randamie (Braenworks) en Freek van den Bergh (fotojournalist)

Praktische Informatie
Maandag 21 januari, van 13.00 - 17.15 uur (+ borrel)
Tivoli | Vredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht
Meer lezen? Kijk op www.naarhetnieuwenormaal.nl voor alle info.
Meld je aan en geef het agendapunt aan waar jij over mee wilt praten!


Terug

Zoek

 

 

Vrienden

Word vriend van ODN en steun ons dansers te ondersteunen in hun toekomstige carriere!

>>

 

Volgende stap

Interviews met ex-dansers die zich middenin hun omscholingstraject bevinden of hun ervaringen delen na afloop.

>>

 

Getuigenis

>>

 

Facebook