English

Om toegang te krijgen tot ‘Mijn dossier’ is het noodzakelijk om je te registreren of in te loggen. In ‘Mijn dossier’  is het mogelijk de eigen gegevens in te zien, te bewerken en een aanvraag in te dienen.

Iemand die een aanvraag heeft gedaan kan hier zijn persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Omscholing

Professionele dansers zijn de topsporters onder de uitvoerende kunstenaars. Topsporters met een diepe passie voor hun vak, en met een intensieve, veeleisende carrière. De dansloopbaan is daarom geen lang leven beschoren: het doek valt gemiddeld op drieëndertigjarige leeftijd. Dansers zijn vaak zó gedreven dat zij vergeten dat het hun werk is: dansen is hun leven. Toch moeten ze allemaal op een bepaald moment stoppen met dansen en een nieuw beroep kiezen.

De Stichting Omscholingsregeling Dansers ondersteunt dansers, die een nieuwe maatschappelijke start willen maken met behulp van advies, loopbaanbegeleiding en een financiële bijdrage om de nieuwe beroepskeuze te realiseren.

Voor Wie?

Voorwaarden

Mogelijkheden

Studiekostenvergoeding

Vergoeding van studiekosten en kosten van levensonderhoud

 

Zoek

 

 

Vrienden

Word vriend van ODN en steun ons dansers te ondersteunen in hun toekomstige carriere!

>>

 

Volgende stap

Interviews met ex-dansers die zich middenin hun omscholingstraject bevinden of hun ervaringen delen na afloop.

>>

 

Getuigenis

"Dankzij de omscholingsregeling krijg ik de kans om zonder zorgen opnieuw te beginnen, ik kan studeren en mij ontwikkelen binnen een nieuw ambacht waarin beeld en beweging nog steeds een centrale plaats innemen." (Leo van Emden)

>>

 

Facebook