NL | EN

Doe een aanvraag voor financiële steun

Een aanvraag doen kan zodra je aan de voorwaarden voldoet voor financiële ondersteuning.

Al tijdens je dansloopbaan kun je een aanvraag doen. Je kunt de bijdrage van de Omscholingsregeling gebruiken voor de kosten van een studie, een bijdrage in de kosten van levensonderhoud als je studeert en hulp bij het opzetten van een eigen onderneming.

Is je omscholingsplan klaar?

Je weet wat je ambities zijn en wat je wil gaan doen om die te realiseren. Je hebt al een volledig studieplan klaar of misschien toch eerst een kortere opleiding. Als je het omscholingsplan helder voor ogen hebt, is het aanvraagformulier makkelijk te doorlopen.

Weet je nog niet precies hoe jouw omscholingstraject eruit moet zien, geen probleem, je kunt altijd een afspraak maken met een van onze loopbaanadviseurs om je ideeën meer concreet te maken.

Het aanvraagformulier invullen

In het formulier wordt gevraagd om je motivatie, waar en wanneer je wat wil gaan doen en welke kosten je verwacht te maken. Onthoud dat, als je er niet uitkomt, je altijd langs kunt komen. Laat het ons vooral weten als je ergens over twijfelt of vragen hebt, dan kunnen we samen met jou ervoor zorgen dat de aanvraag succesvol wordt.

Zodra je aanvraag is goedgekeurd hoef je alleen maar te starten met je nieuwe studie en ons het studiekostenformulier, kopie factuur en het betaalbewijs te sturen. Wij zorgen dan dat de kosten binnen 14 dagen vergoed zijn.

Scroll naar boven