NL | EN

IN THE FUTURE : Na bijna veertig jaar met en voor dansers gewerkt te hebben, is nu een goed moment om een stapje opzij te doen.

1 Januari a.s. fuseert de Omscholingsregeling Dansers met het Sociaal Fonds Podiumkunsten. Na bijna veertig jaar met en voor dansers gewerkt te hebben, is de start van dit nieuwe opleidings-, omscholings- en ontwikkelingsfonds voor de podiumkunsten een goed moment om een stapje opzij te doen. Van directeur naar adviseur. Ik ga minder werken om mijn opvolger de gelegenheid te geven de nieuwe organisatie vanaf de start vorm te geven. Zes maanden zal ik de nieuwe directeur daarbij helpen met de kennis en ervaring die ik in al die jaren heb opgedaan. In juli 2024 zet ik dan een punt achter mijn eigen carrière, die dan iets langer heeft geduurd dan de gemiddelde leeftijd waarop een danser dat doet.

De zoektocht naar mijn opvolger start dit weekend. Belangstelling voor de baan van mijn leven? Kijk online op de  vacature 

Paul Bronkhorst, Directeur ODN

Scroll naar boven